Skip links

2016 година

Каква беше за нас 2016 година?

От гледна точка на емоции и трудности, както и на препятствията, които ги предизвикаха, спокойно можем да заключим, че през втората година от съществуването си, нашата компания попадна в две клопки: загубихме фокус и провалихме два проекта, поради недостатъчна подготовка, спрямо външните обстоятелства (неслучилият се Innovation Explorer Serbia на 28.09.2016 г. и преместването на D.house Co-inventive Incubator от София Тех Парк).

От гледна точка на резултати, навън към пазара, сме били поне два пъти по-активни спрямо 2015-та година и зад гърба си сме оставили над 100 инициативи:

  • 10 авторски събития
  • 32 обучения по иновации за корпоративни клиенти и стартиращи компании
  • над 50 събития, на които сме били домакин и сме подкрепили
  • партньорство с 12 други

Сред тях си струва да отличим тези, в които сме били най-активни участници:

Убедени сме, че изпускаме част от събитията и мероприятията, които сме подкрепяли през годината (мероприятията на ABLE Mentor, социалните събития на Загорка, Клубът по социално предприемачество, благотворителния търг на “Заедно в час” и др.), но все пак това е повече от представителна извадка.

Добрите новини за нас през 2017 година започват с подкрепата на Мастъркард за организацията на Innovation Explorer в Македония и Босна, с HeapSpace в Сърбия, с второто издание на “Млади посланици на иновациите и технологиите”, Innovation Explorer 2017 и предстоящият ни зелен проект!

Благодарим на всичките ни клиенти и партньори, които работиха с нас през 2016 година и им пожелаваме да виждат България, такава, каквато я виждаме ние: готова да бъде цветна, зелена, чиста, иновативна, образована, смела и със собствени идеи, чрез споделено знание и партньорство, подкрепа за прогресивните, поглед само напред към бъдещето и най-вече активност!

Блага Коледа и щедра, щастлива и иновативна Нова година на всички и разбира се, ще се видим на Innovation Explorer 2017!

Повече за нашата динамична и оспорвана 2016-та година може да видите ето тук в галерията: галерия

+