Skip links

2015 година

2015 - 26 ОБУЧЕНИЯ, 14 ПРОЕКТА ЗА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ, 4 АВТОРСКИ СЪБИТИЯ И МНОГО ЗАБАВЛЕНИЕ

Каква беше за нас 2015 година?

През 2015 година сме реализирали 26 корпоративни обучения по иновации, част от които са строго конфиденциални и не можем да споделим, но за тези, за които можем, четете повече в Резултати. В тях са взели участие над 400 служители на компании. Благодарим на клиентите ни от УниКредит Булбанк, Кока-Кола Хеленик, Девин, Нестле България, Теленор, Хюлет Пакърд Ентърпрайз, Ай Дейта Про, Флорина, Загорка, Аурубис България, Нетинфо, Клийнтех България, Майкрософт България, стартиращите компании, финансирани от Eleven и LAUNCHub, партньорството с Empower Capital за доверието и ползотворната работа.

Реализирахме 4 едногодишни консултантски проекта, за цялостна реорганизация и структурна промяна на компании, които в центъра на бизнеса си поставят култура, знание/ноу-хау и процеси за иновации. 

Работили сме върху 14 CSR проекта, сред които 3 по програмата ни за деца от 7 до 15 годишна възраст „Класна стая на бъдещето„, 1 за студенти от 5-те ключови университета в страната, 2 академични курса за студенти по иновации. Сред тези проекти, реализирани съвместно с корпоративни клиенти и партньори, си заслужава да отличим УниСтарт, проект за предприемачи на Бизнес клуба на УНСС, Пасивна класна еко стая на Загорка зелен фонд, 40до40 на Дарик радио.

Партнирали сме като лектори или съорганизатори на събития, като Фабрика за иновации, ден на иновациите в Англо-американското училище в София, Стартъп конференцията, Асоциацията по коучинг (гост-лектор Красен Хинков), Асоцията за трейнинг и развитие (гост-лектор Леона Асланова), Асоциацията за управление на хора (гост-лектор Леона Асланова). Подкрепихме и следихме откриването на София Тех Парк и 11-тия национален иновационен форум.

И последно, но не по значение, нашите събития.

Съвместно с Капитал успяхме да организираме най-голямото събитие за иновации в Югоизточна Европа – Innovation Explorer Day, което за пръв път постави на фокус методологиите за иновации и събра на едно място някои от най-големите международни компании-иноватори в България. Организирахме поредното второ издание на Академия за иновации и проведохме първия майсторски клас по иновации с международен гост-лектор др. Константин (Дино) Кирицис.

Но най-важната част от промяната през 2015 година се случи вътре в компанията, където екипът се увеличи от 3-ма до 9 служители: Красен, Яна, Диди, Ива, Живко, Хели, Асен, Петър и Леона.

Какво ни чака през 2016 година? Надяваме се много нови проекти, клиенти и иновации. За да повдигнем завесата за част от тях – стартираме първото тримесечие с проекта на Майкрософт България „Млади посланици на иновациите и технологиите“, рубриката на Дарик и Егоист „Иноваторите“ и разбира се – Innovation Explorer Day 2016 година в партньорство с Капитал.

За да си представите каква е била нашата 2015 година, моля надникнете в галерията and let`s the innovation force be with you!

 

 

 

+