Skip links

Inside The Box

inside-the-box-cover

Inside the Box: A Proven System of Creativity for Breakthrough Results

от: Drew Boyd и Jacob Goldenberg
илюстрации: David Hamann Design

ISBN-10: 1451659253
ISBN-13: 978-1451659252

Искате наистина креативна организация? Тогава мислете „В рамката / Inside the Box“.

Традиционната гледна точка твърди, че креативността е неструктурирана и не следва правила и закономерности. Също, че трябва да мислите „извън рамката“ / “outside the box”, за да бъдете наистина оригинални и иновативни. Че трябва да започнете от проблема и да търсите и брейнстормвате за идеи, докато намерите окончателно решение.

Inside the Box показва, че повече (и по-бърза, и по-добра) иновация се случва, когато работите във вашия познат свят (да, във вашата рамка) използвайки набор от темплейти, които канализират креативния процес по начин, който ни прави по-креативни.

Тези техники са изведени на базата на изследвания, които откриват неочакван набор от общи закономерности, споделяни от всички изобретателски решения. Те оформят принципите на Систематичното изобретателско мислене (Systematic Inventive Thinking) или съкратено SIT, което вече се ползва от стотици компании по цял свят, включитено индустриални лидери като Johnson & Johnson, GE, Procter & Gamble, SAP, Philips.

Много други книги обсъждат как да направим креативността част от корпоративната култура, но никоя от тях не използва иновативния и неконвенционален SIT подход, описан от Drew Boyd и Jacob Goldenberg. С “inside the box” мислене, компании и организации от всякакъв размер могат креативно да решават проблеми, да разработват и иновират постоянно, на систематична основа. Тази система наистина работи!

ВСИЧКО ЗА КНИГАТА тук: Inside The Box Innovation

КУПЕТЕ ТУК: Amazon

+