Skip links

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: INNOVATION NEWSLETTER

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: INNOVATION NEWSLETTER

Можете ли да си позволите да НЕ следите иновациите по света? Конкурентите ви не мислят така. Затова през 2018 г. ще можете първи да се възползвате от 12-месечен абонамент за бюлетин за иновации: Innovation Newsletter 2018.

Така ще следите отблизо най-интересното и полезното за вас от света на иновациите. На цената на един скромен обяд, веднъж месечно ще получавате новини, съвети и идеи, които могат да изстрелят компанията ви далеч пред конкурентите.

Ето само част от причините да се абонирате за Innovaton Newsletter 2018:

  • Пестите ценно време и ресурси: ще изготвяме за вас подробно обобщение на новини от западни сайтове, които намираме за особено важни (на български език, с линк към оригиналната новина). Така ще следите последните новости и тенденции в модерната икономика. Обобщението включва преглед на следните престижни източници: Futurism.com, Financial Times, New York Times, The Economist, Forbes, Guardian, BBC, Bloomberg и др. Включваме и най-големите блогове за иновации в света.
  • Нищо не е по-важно от полезните съвети: ще получавате важни насоки, както и примери от работата ни с големи, средни и стартиращи компании в България, от публичния и неправителствения сектор. Така ще можете да се възползвате от идеите и опита на хората, които мислят за иновациите като неизменна част от бизнеса, както и да ги прилагате в работата си бързо и лесно.
  • Няма да пропуснете нещо важно: ще ви изпращаме информация за събитията, които организираме през годината, ще имате достъп до презентации на лекторите, интервюта с изключителни специалисти, както и специални отстъпки от цената за регистрация. Само отстъпките, които ще получите, ще оправдаят инвестицията ви в Innovation Newsletter 2018!

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО ТОВА?

Само до 31 януари 2018 г. можете да се абонирате за Innovation Newsletter 2018. Месечният абонамент е само 8,99 лв. с ДДС (за 12-те издания се плаща наведнъж сумата от 107,88 лв.). А за да се убедите, че нюзлетърът е подходящ за Вас, след регистрацията си ще получите първото издание безплатно. Така ще можете да се уверите сами в отличното качество на подбраната от нашия екип информация. Тя не само ще направи компанията ви конкурентна, но и ще ви помогне да приложите на практика някои революционни идеи, които могат да променят изцяло облика на съвременния бизнес. След това, ако все още не сте напълно сигурни в ползата от Innovation Newsletter за вашата компания, можете да се откажете без никакви въпроси от наша страна – гарантирано!

През 2018 г. бюлетинът ще има общо 13 издания, като първото е безплатно. След това ще получавате информацията по имейл всеки месец, след 20-то число.

Не отлагайте повече – не рискувате нищо, а информацията, която ще подготвяме за вас може напълно да преобърне представите ви за начина, по който да управлявате бизнеса си.

Заявете своя Innovation Newsletter до 31.01.2018 г., като попълните регистрационната форма по-долу. След това ще получите първото издание на своя имейл адрес. До края на януари можете да заплатите сумата на годишния абонамент от 107,88 лв. с ДДС на посочената по-долу банкова сметка:

Банка: UniCredit Bulbank

Разплащателна сметка в лева: BG02UNCR70001522244217

Основание за плащане: моля, посочете в основанието за плащане името на компанията, от чието име правите абонамента, за да издадем фактура.

+