Skip links

Остават 10 дни до INNOVATION EXPLORER DAY. Последни новини.

Остават само 10 дни до провеждането на първият голям международен форум за иновации у нас – INNOVATION EXPLORER DAY.

Събитието се провежда с генералната подкрепата на UniCredit Bulbank и в партньорство с Empower Capital, Nestle Bulgaria, HP Bulgaria и Каменица, в партньорство с 10 браншови организации, които подкрепят визията за България, като водеща страна в Европа по иновации.

Над 400 гости, ще видят на живо, какво е да работиш в креативна работна среда в PIXAR с поредица от снимки и как това стимулира и се отразява на творческия процес. Ще се запознаят с процесите за креативно решаване на проблеми и бъдещето на технологиите, базирани на изкуствен интелект. Ще разберат какво се е променило в България през последните 3 г., кои са най-иновативните компании и проекти, свързани с иновации.

Към гост-лекторите на форума се присъединиха:

Даниел Берг, Директор на Европейската банка за възстановяване и развитие за България и Боян Маркович, водещ регионален икономист на EBRD, които ще акцентират върху ключовите моменти от Innovation Transition Report 2014 и как България може да изгради стабилна екосистема на иновации с подкрепата на публичния и частния сектор.

Маргарита Видева, Brewing Innovation Manager Europe в Molson Coors, компания, за която иновациите са начин на живот, ще сподели какво е да заемаш тази позиция, какви са процесите и отговорностите, свързани с фасилитирането на иновациите в големите корпорации.

Границите на дизайна, емпатията и бъдещето ще станат по тесни в присъствието на нашите почетни гости, които ще обявим на 20 февруари. Те ще открият форума с кратки 5 мин. сесии, за да покажат, че ни очаква промяна.

Имате последен шанс да се регистрирате тук и да следите информация за събитието, и за лекторите в онлайн изданието на Капитал.

За повече информация за събитието се свържете с:

Гергана Николова, Event Manager Economedia, +359 2 4615.451, [email protected] или Красен Хинков, Co-founder Innovation Starter Box, к[email protected] , +359 888.618.780

+