Skip links

Майсторски клас по иновации с Константин (Дино) Кирицис

Innovation Starter има удоволствието да ви представи първия от серия мастър класове по иновации в България, които организираме съвместно с водещи международни експерти от някои от най-големите консултантски компании в областта, като IDEO, Systematic Inventive Thinking, StudySmart, Innovato, Lunar и др.

Темата, по която, Константин Кирицис, основател на StudySmart, ще изнесе практически семинар на 8 октомври в София, е “Иновации и управление на кариерното развитие на “работното място” през 21 век”.

Иновации и предприемачеството на работното място, кариерата, на повече от едно работно “място”, бързо-адаптивните умения и развитие на таланта и креативността, са част от темите, които той ще засегне.

Др. Кирицис е сериен преприемач, основател на StudySmart, сертифициран член на Международната HR асоциация, водещ преподавател в Академията на PWC, концептуален автор на тяхната mini MBA програма и лектор в редица университети. Един от най-харизматичните и мотивиращи лектори по темата иновации, които познаваме. Той ще бъде и един от keynote лекторите на предстоящия през февруари, 2016 г. – Innovation Explorer.

Местата са силно ограничени, така че не пропускайте да се регистрирате сега.

Всички участници ще получат ексклузивни материали:

1. от предстоящата за публикуване книга на др. Кирицис “From Degreefication to Certification”

2. карта на структурата на иновациите в компаниите, която е защитена с авторско право

Основни медийни партньори на събитието са Капитал и Капитал Кариери. Следете за ексклузивното интервю на др. Кирицис за България в Капитал следващия месец.

Регистрация

Програма

Facebook event

+