Skip links

Креативен градски зелен кът се открива на пл. България 1, пред бизнес сградата на НДК

На 27 април от 9:00 сутринта предстои откриването на креативен зелен co-working кът пред бизнес сградата на НДК на пл. България 1. Проектът ще радва столичани цяло лято и се реализира в рамките на инициативата ни Homemade Green Sofia в партньорство с Cleantech Bulgaria.

Това е конкурс, който поощрява частни лица, компании, детски градини и училища да озеленят и поддържат красиви градини в столицата, като най-добрите проекти ще се борят до 21 юни за награда и първите места във всяка категория пред престижно жури.

Как да участвате вижте ТУК.

Специално за този конкурс, ИКЕА, като дизайн партньор, предоставя мебели и аксесоари за зеления кът. А японски вишни, азалии и магнолии, ще радват посетителите и работещите в сградата на ъгъла на бул. Витоша и бул. П. Славейков в столицата.

Инициативата Homemade Green Sofia се реализира с медийната подкрепа на: National Geographic Bulgaria, Bg-mamma, Capital.bg, Dnevnik.bg.

С дизайн подкрепата на ИКЕА, в партньорство с Volkswagen и Овергаз. Със специалното домакинство на категорията ни „Зелено с wi-fi“ на Net1.

С подкрепата още на: “Зелена София”, „Съюз на ландшафтните архитекти“, „Гражданска инициатива за безопасни детски площадки“, Издателство “Клевър Бук”, Суперхостинг България, Клуб 1  и др.

+