Skip links

Иновейшън Стартър е партньор на наградите на БАИТ 2015 г.

Българската асоциация за информационни технологии  организира 5-то издание на годишните си награди в рамките на кампанията eSkills for Jobs 2015-2016, която цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на електронните им умения. Инициативата се реализира едновременно в 21 държави на ЕС, като БАИТ е изпълнител за България. На национално ниво инициативата обединява 9 eSkills посланици, сред които Ева Паунова, вицепремиерът Ивайло Калфин, Анна-Мари Виламовска, съветник в президентството, както и представители на бизнеса.

До момента има общо 11 заявки за участие в 6 от категориите на конкурса.

Кандидатури могат да бъдат подавани в следните 12 категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

Регистрацията е безплатна и е отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2016 г., включително, на: http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистрирани, съгласно българското търговско право.

Кампанията за „Наградите на БАИТ“ и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

Освен статуетки и грамоти всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чиято стойност имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Пълна информация за предишните 4 издания на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да откриете на http://bait-awards.bg/Archive/ 

+