Skip links

INNOVATION NEWSLETTER 2019

Бюлетин за иновации 2019

Експериментът ни да правим свой бюлетин за иновации през 2018 година с материали, които нашият екип харесва, беше успешен и затова продължаваме!

За да следите отблизо най-интересното и полезното от света на иновациите с нас, абонирайте се сега!

Ето само част от причините да се абонирате за Innovaton Newsletter 2019:

  • Пестите ценно време и ресурси. Ще изготвяме за вас подробно обобщение на новини от западни сайтове, които намираме за особено важни.  С кратък превод на български език на съществената извадка и линк към оригиналната новина. Така ще следите последните новости и тенденции в модерната икономика. Обобщението включва преглед на следните източници: Futurism.com, Financial Times, New York Times, The Economist, Forbes, Guardian, BBC, Bloomberg, Wired и др. Включваме и най-големите блогове за иновации в света.
  • Нищо не е по-важно от полезните съвети. Ще получавате важни насоки, както и примери от работата ни с големи, средни и стартиращи компании в България, от публичния и неправителствения сектор. Така ще можете да се възползвате от идеите и опита на хората, които мислят за иновациите като неизменна част от бизнеса. Да ги прилагате в работата си бързо и лесно.
  • Няма да пропуснете нещо важно. Ще ви изпращаме информация за събитията, които организираме през годината. Ще имате достъп до презентации на лекторите, интервюта с изключителни специалисти, както и специални отстъпки от цената за регистрация. Само отстъпките, които ще получите, ще оправдаят инвестицията ви в Бюлетин за иновации 2019!
  • Заедно с абонамента за 2019 година ще получите безплатно всички броеве за 2018 година!

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО ТОВА?

Само до 15 януари 2019 г. можете да се абонирате за Innovation Newsletter 2019. Месечният абонамент е само 8,99 лв. с ДДС (за 12-те издания се плаща наведнъж сумата от 107,88 лв.). А за да се убедите, че бюлетинът ни е подходящ за Вас, след регистрацията си ще получите първото издание за 2019 година безплатно. Така ще можете да се уверите сами в отличното качество на подбраната от нашия екип информация. Тя не само ще направи компанията ви конкурентна, но и ще ви помогне да приложите на практика революционни идеи. След това, ако все още не сте напълно сигурни в ползата от Innovation Newsletter за вашата компания, можете да се откажете без никакви въпроси от наша страна – гарантирано!

През 2019 г. бюлетинът ще има общо 13 издания, като първото е безплатно. След това ще получавате информацията по имейл всеки месец, след 20-то число.

Не отлагайте повече – не рискувате нищо, а информацията, която ще подготвяме за вас може напълно да преобърне представите ви за начина, по който да управлявате бизнеса си.

Заявете своя бюлетин за иновации до 15.01.2019 г., като попълните регистрационната форма по-долу. След това ще получите първото издание на своя имейл адрес.

До края на януари можете да се откажете или да потвърдите абонамента си, като заплатите сумата на годишния абонамент от 107,88 лв. с ДДС на посочената по-долу банкова сметка:

Банка: UniCredit Bulbank

Разплащателна сметка в лева: BG02UNCR70001522244217

Основание за плащане: моля, посочете в основанието за плащане името на компанията, от чието име правите абонамента, за да издадем фактура.

+