Skip links

Innovation Explorer Day – blitz sessions

Innovation Explorer Day – 25.02.2015 Sofia Event Center

Да се подготви голям форум за иновации в бизнеса е трудно.

Очакванията към думата „иновация“ са неочаквано високи и също толкова неясни. Когато взехме решение да опитаме заедно с Капитал, се обърнахме към хората в България с най-голям опит в областта на иновациите. И за да изясним техните очаквания към събитието, проведохме серия от блиц-интервюта с 5 въпроса:

  1. (Защо е важно?) Има ли в България знание за иновации?
  2. (Къде сме в момента?) Какво се промени в предприемачеството в България през последните 3 години?
  3. (Средата е…) Политика и иновации – пречат или си помагат?
  4. (Подбор на лекторите и мисия) Кои лектори очаквате да поканим в България и кои са най-важните теми за keynote innovation speakers? Да има или не workshops на събитието?
  5. (Локални продукти и услуги) Как създаваме продукти и услуги, които генерират приходи, работни места и устойчивост в България?

На база на отговорите на нашите партньори съставихме програма на събитието, която обедини всичко необходимо, за да направим наистина добър форум за иновации в София.

Можете да проследите всички интервюта в сайта ни и не пропускайте да си направите ранна регистрация до 31 януари за най-голямото събитие за иновации, което ще се проведе в България, на 25.02.2015 година, в Sofia Event Center – Innovation Explorer Day.

+