Skip links

INNOVATION EXPLORER 2022: МИСЛИ НАТАТЪК!

Ежегодният форум за иновации се провежда за 8-ма поредна година и събира в София над 20 международни лектори

Мисли нататък!

На 24.02.2022 в София Ивент Център ще се проведе международният форум за иновации Innovation Explorer. 8-мото поред издание се организира от агенцията за иновации Innovation Starter в партньорство с Капитал. Темата на новото издание е „Мисли нататък“! Автор на креативната концепция е екипът на агенция The Smarts.

Форумът взима повод от дългосрочното икономическо визионерство и есето на Джон М. Кейнс „Икономически възможности за нашите правнуци“. Какви са последиците и резултатите, които едно общество завещава на бъдещите си поколения.

ЛИЦА

Сред международните гости, впечатляващи с биографиите, опита и сценичните си умения, които ще имате възможността да чуете през 2022 г., са:

  • Хана Фрай е професор по Математика в Лондонски университетски колеж (University College London), Англия. Тя е също автор, преподавател, радио и телевизионен водещ, лектор;
  • Давид Пасиг е съосновател на ThinkZ. Американска футуристична консултантска агенция. Той е футуролог, преподавател, консултант и автор на бестселъри, специализиран в технологично, социално и геополитическо бъдеще на света;
  • Сандра Роменска преподава в университета “Сейнт Андрюс” (University of St. Andrews), Шотландия и е гост лектор по иновации в Американски университет в България;
  • Томас Мец е Изпълнителен директор на инженерния център на Bosch в София и др.

Модератори ще бъдат отново известни български журналисти с доказан медиен опит, сред които Венелин Петков, Миролюба Бенатова, Ирина Недева и др.

Регистрация

Форумът се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland България, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis България. И в партньорство с маркетинг агенцията JTN.

Повече информация може да намерите на сайта на събитието www.innovationexplorer.bg.

До края на януари 2022 г. може да закупите своя билет с цена за ранна регистрация тук.

+