Skip links

Innovation Explorer 2021

Innovation Crossroads

Кръстопътища на иновациите

На 25.02.2021 в София Ивент Център ще се проведе международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото издание, седмо по ред, е под темата Innovation Crossroads – Кръстопътища на иновациите. Креативната концепция отново е поверена на рекламна агенция Havas.

Какво значи тази тема?

Искаме да се потопим един слой по-дълбоко. След бурната 2020 г. и пандемията Covid-19, протестите, рецесията няма съмнение, че ноу-хау за иновациите е ключът към бъдещия ни успех.

Сега сме на кръстопът – иновационен кръстопът – да бъдем успешна, здрава, амбициозна нация или да повтаряме стари грешки.

В партньорство с икономисти, учени и инвеститори агенцията за иновации Innovation Starter ще сподели своята смела визия за иновациите. Как да ускорим своите силни конкурентни предимства и положителни нагласи за успешно бъдеще напред.

Ограничение на отговорността

Във връзка с вероятно удължаване на извъндрените обстановка или положение във връзка с пандемията от Covid-19 в България, сме предвидили три сценария за неговата реализация:

Сценарий 1. На живо.

При нормална епидемиологична обстановка. Събитието се провежда наживо в София Ивент Център, като се спазват стриктно засилени мерки за безопасност за посетителите: измерва се термална картина на входа, спазва се социална дистанция, включително между гостите и сцената; храната и материалите са подготвени в индивудуални пакети и на разположение са допълнителни дезинфектанти и санитарни материали. Предвидено е и излъчване и наживо за аудитория, която предпочита да следи събитието отдалечено.

Сценарий 2. Излъчване наживо.

При извънредна пандемична обстановка. Форумът ще се излъчи наживо от сцената в София Ивент Център, като там присъстват само международните гости, модераторите и организационния екип. В този случай, ще се изгради холограмна-вртуална сцена, като гостите ще получат специален сет с бранидирани 3D VR Box очила, храна, програма, книжка и рекламни материали за достъп и гледане от вкъщи/офиса.

Сценарий 3. Излъчване на запис.

При извънредно пандемично положение. Международните ни гости няма да могат да достигнат страната и ще изпратят видео записи на лекциите, които заедно със записите на българските лектори се сглобяват в общо видео на запис и се излъчва шоу в тв формат с екран. Модераторите и водещите ще могат да коментират от импровизираното ни студио наживо от София Ивент Център и да отговарят на въпроси от публиката в реално време. Гостите отново ще получат специален сет с бранидирани 3D VR Box очила, храна, програма, книжка и рекламни материали за гледане от вкъщи/офиса.

Сред гостите през 2021 г. ще видите и чуете:

  • Marie-Louise Köhl Harritsø, Regional Director, Reach For Change Europe
  • Irma Mentzer, World Bank Group
  • Rik Vera, Business Philosopher и др.

Вижте повече на: www.innovationexplorer.bg

+