Skip links

Иновации по време на пандемия, рецесия, протести

ДЕН ЗА БЪДЕЩЕТО

Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарайте с нас, за да се заредите със знание за бъдещето, позитивност и енергия за новаторство. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от София Ивент Център ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads – “Кръстопътища на иновациите” е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Как се организира международен форум по време на пандемия? Разбира се, дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София с най-изявените български журналисти, като водещи и модератори.

ПАНЕЛИ

В трите панела – Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция? ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и др. Идват от 7 държави – САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Швеция, Русия, за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

  • Рик Вера и Юлия Старк, модерирани от Ирина Недева от Българско национално радио
  • Димитър Бечев и Филип Гунев, модерирани от Миролюба Бенатова от TV1
  • Мари-Луис Харисто и Красимир Марчев, модерирани от Юрий Вълковски от Reach for Change
  • Ирма Менцер и Сабин Еверет, модерирани от Ирина Обущарова от TrendingTopics.bg
  • Павлина Янакиева и Хюсеин Гюлер, модерирани от Мария Черешева от Дарик радио
  • Боряна Манолова и Даниел Лорер, модерирани от Деян Василев от “МоитеПари”
  • Франсоа Деберг, Теодора Петкова и Иван Чернев, модерирани от водещите на събитието

Както и миналата година JTN и Innovation Starter ще представят ексклузивно проучване, създадено специално за форума, за ситуацията в България, оцеляват ли иноваторите и кои са стопанските и психологически характеристики, които им помагат да се справят по-добре в криза.

РЕГИСТРАЦИЯ

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет на цена за ранна регистрация на: www.innovationexplorer.bg. Пълната програма е отразена на сайта на събитието. При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на вашия адрес.

Събитието се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis и Schneider Electric Bulgaria. И с основната подкрепа на Кока Кола България и JTN.

Медия партньори: Капитал, БНТ, радио Свободна Европа, Оффнюз, МоитеПари, TrendingTopics, Успелите, Mail.bg.

+