Skip links

Dutch Innovation Café: SMART CITIES &SMART PEOPLE 2

Предстои второто събитие от серията Dutch Innovation Café (Smart Cities Series 2017), посветенo на “умните градове”, които организираме в партньорство с Посолството на Кралство Нидерландия в България.

Oсновна цел на поредицата от малки практически сесии е обмяната на опит между двете държави в областта на интелигентната специализация на градовете.

Специални гости, на 28 септември в d.house, ще бъдат двама вдъхновяващи експерти – Tom Van Dam от ITS Netherlands (Intelligent Transport Systems and Services) и Bart Lamot  Мениджър иновации в ICT Netherlands.

Темата на второто ни кафе, очаквано, е „градска мобилност“, а опит от страна на Столична община, ще сподели Елица Панайотова от „Зелена София“.

Сигурни сме, че отново ще се вдъхновим от предприемчивите ни лектори за една по-енергична, чиста и иновативна София. Ще чуем за последните инициативи в София и Амстердам, и този път, с помощта на Барт Ламот и Йерун Ван Хертум от Strypes, ще ви предизвикаме с workshop за иновации в градска среда. В него, съвместно, гостите, лекторите и нашия екип ще работим върху практически казуси и презентации за умни работещи решения в градска среда.

Информация за второто събитие от поредицата можете да следите и на страницата ни във Facebook ТУК

 
+