Skip links

356labs представя майсторски класове по презентационни умения в d.house

Innovation Starter и d.house ще партнират с 356labs – консултантска компания, която специализира в дизайна на презентации, както и в обучения по презентационни умения с практически опит от над 25 държави.

356labs ще провежда в d.house – първата специализирана зала за иновативни обучения в България, отворени курсове по:

  • презентационни умения
  • дизайн на презентации за недизайнери
  • сторителинг
  • визуализация на данни
  • Prezi, PowerPoint, Sway и др.

Форматът на провеждане е интерактивен, с много практически упражнения и задачи, и съвпада изцяло със стратегията на Иновейшън Стартър да търси партньори, които работят в сферата на креативността и усвояването на практически умения, чрез правене.

Презентационните умения са все по-важни за различен тип роли в организациите, за стартиращи компании и за студенти, в публичната сфера. Умението да продаваме идеите си на другите е едно от ключовите меки умения в съвременния свят и това да се научим да ги разказваме и показваме по забавен, увлекателен и различен начин, с вълнуващ визуален код, е едно от стратегическите предимства на професиите на бъдещето.

D.house ще изгради съдържание, свързанно с креативни и иновативни обучения, което да представя най-доброто от света на неформалното специализирано образование, както и ще кани международни академични преподаватели, чиято експертиза е в областта на иновационния мениджмънт и стратегическо планиране.

Партньори на d.house за съдържание вече са SAP Labs, Нетинфо и Cleantech Bulgaria.

Повече за всички обучения, които предлагат 356labs може да откриете тук.

+